Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Hubertus Hendrikx, stucadoor en landbouwer, geboren te Neer op 27 juni 1885, wonende te Neer in het Venne en te Haelen, overleden op 30 oktober 1966, begraven te Haelen, zoon van Godefridus Hubertus Hendrikx en Petronella Claessen.


Hij is getrouwd te Haelen op 11 mei 1925 met
Cornelia Angelina Hubertina Vrenken, geboren te Haelen op 22 april 1895, wonende aldaar, overleden te Heythuysen (Beek en Bos) op 17 april 1986, begraven te Haelen op 22 april 1986, dochter van Hendrikus Vrenken en Maria Christina Beek.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Nellie, geboren op 15 mei 1930, overleden op 26 juli 2000, begraven te Haelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina