Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Hendrik Hubert Opbroek, houthandelaar, geboren te Horn op 28 juli 1915, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 29 mei 1983, begraven te Horn, zoon van Wilhelmus Hubertus Opbroek en Hubertina Barbara Caris.


Hij was gehuwd met
Maria Francisca Parren, geboren rond 1919, wonende te Horn, overleden op 27 augustus 2011, begraven te Horn op 1 september 2011.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Horn op 21 januari 1956.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina