Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jozef Johannes Opbroek, houthandelaar, geboren te Horn op 14 september 1913, overleden aldaar op 15 juli 1963, zoon van Wilhelmus Hubertus Opbroek en Hubertina Barbara Caris.


Hij is getrouwd te Neer op 29 oktober 1946 met
Anna Maria Hanssen, geboren te Neer op 19 oktober 1923, overleden te Roermond op 6 december 2006, gecremeerd te Baexem op 9 december 2006, dochter van Johannes Hubertus Hanssen en Catharina Hocks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina