Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus van Pol, grondwerker, geboren te Roggel op 25 augustus 1919, overleden te Helden-Panningen (b) op 8 juli 2006, begraven te Neer op 14 juli 2006, zoon van Peter Godefridus van Pol en Anna Maria Catharina Versleuven.


Hij is getrouwd te Neer op 30 mei 1949 met
Petronella Elisabeth van Nieuwenhoven, geboren te Dülken (D) op 28 september 1921, overleden te Tegelen (Z) op 30 april 2002, begraven te Neer op 4 mei 2002, dochter van Hubertus Ludovicus van Nieuwenhoven en Elisabeth Princen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina