Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus van Pol, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 17 september 1916, wonende te Baexem, te Heythuysen en te Roggel, overleden te Horn Hornerheide op 14 november 1970, begraven te Roggel Heibloem, zoon van Peter Godefridus van Pol en Anna Maria Catharina Versleuven.


Hij is getrouwd te Kessel op 19 april 1951 met
Maria Hubertina Janssen, geboren te Kessel op 29 januari 1920, wonende te Neer en te Roggel, overleden te Roermond (Z) op 27 april 1998, begraven te Roggel Heibloem op 30 april 1998, dochter van Pieter Hubert Janssen en Gertruidis Hendriks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina