Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina van Pol, dienstmeid, geboren te Roggel op 3 april 1903, wonende te Herten, overleden te Roermond op 16 oktober 1968, dochter van Peter Godefridus van Pol en Anna Maria Catharina Versleuven.


Zij is getrouwd te Neer op 8 april 1940 met
Godefridus Johannes Niessen, dienstknecht, landbouwersknecht, landbouwer, fabrieksarbeider en houtbewerker, geboren te Neer op 3 april 1916, wonende te Baexem, te Herten en te Kessel, overleden te Heythuysen (b) op 20 oktober 1999, gecremeerd te Blerick op 23 oktober 1999, zoon van Jacobus Niessen en Wilhelmina Hubertina Trines.
(Hij is later getrouwd te Kessel op 25 maart 1971 met Gertrudis Francisca Beurskens, geboren te Kessel op 29 oktober 1918, wonende te Kessel-Eik, overleden te Roggel en Neer op 15 december 1995, gecremeerd te Venlo op 19 december 1995, dochter van Pieter Franciscus Hubertus Beurskens en Petronella Bongaerts.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina