Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Louisa van Pol, geboren te Roggel op 3 november 1913, overleden te Heythuysen (b) op 20 december 2002, begraven te Neer op 23 december 2002, dochter van Peter Godefridus van Pol en Anna Maria Catharina Versleuven.


Zij is getrouwd te Neer op 29 april 1946 met
Antonius Hanssen, dienstknecht, houtbewerker en fabrieksarbeider, geboren te Neer op 11 oktober 1916, overleden te Roermond (Z) op 20 januari 1999, begraven te Neer op 23 januari 1999, zoon van Godefridus Hubertus Hanssen en Catharina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Godefridus Gerardus, geboren te Neer op 30 april 1949, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 7 januari 1950, begraven te Neer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina