Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Martinus Hubertus Caris, landbouwer, geboren te Neer op 26 mei 1898, wonende te Neer op Brumhold en te Baexem, overleden aldaar op 29 augustus 1979, begraven aldaar, zoon van Christiaan Caris en Maria Helena van Roij.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 21 september 1934 met
Maria Elisabeth Geukemeijer, geboren te Heythuysen op 2 oktober 1899, overleden te Weert op 3 april 1965, begraven te Baexem, dochter van Wilhelmus Geukemeijer en Maria Barbara van Kempen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Theodorus, geboren te Baexem op 3 februari 1938, overleden te Roggel op 1 september 2002.
  • 2 : Cornelis Johannes, bankwerker, geboren te Baexem op 28 december 1940, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 november 2016.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina