Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Margaretha Hanssen, geboren te Neer op 19 juni 1914, overleden te Sint Odiliënberg op 26 mei 1991, dochter van Godefridus Hubertus Hanssen en Catharina Peeters.


Zij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 28 april 1942 met
Hubertus Hendrikus Joseph (Baer) van Birgelen, gemeente-opzichter, geboren te Sint Odiliënberg op 30 september 1916, overleden aldaar op 15 maart 1992, gecremeerd te Geleen op 19 maart 1992, zoon van Hendrik van Birgelen en Cornelia Smeets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina