Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hanssen, geboren te Neer op 24 januari 1905, wonende te Heythuysen, overleden te Nederweert op 24 april 1994, begraven te Heythuysen op 27 april 1994, dochter van Godefridus Hubertus Hanssen en Catharina Peeters.


Zij is getrouwd te Neer op 10 januari 1938 met
Joseph Geukemeijer, landbouwer, geboren te Heythuysen op 25 november 1897, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 24 december 1971, begraven te Heythuysen, zoon van Wilhelmus Geukemeijer en Maria Barbara van Kempen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 10 juni 1941.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 6 oktober 1943.
  • 3 : Catharina Maria Theresia.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina