Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelius Claessen, koperslager, loodgieter, pompenmaker en fietsenhandelaar, geboren te Süchteln (D) op 20 januari 1882, overleden te Roermond (Z) op 6 september 1965, begraven te Neer, zoon van Jacobus Claessen en Elisabeth Vaessen.


Hij is getrouwd te Neer op 5 november 1928, getrouwd aldaar op 7 november 1928 voor de kerk met
Aldegondis Caris, dienstmeid, geboren te Nunhem op 6 januari 1895, overleden te Neer op 22 maart 1967, begraven aldaar, dochter van Christiaan Caris en Maria Helena van Roij.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan Hendrikus Gerardus, automonteur en chefmonteur, geboren te Neer op 20 maart 1933, overleden te Roermond (Z) op 18 september 1985, begraven te Neer.
  • 2 : Theodorus Gerardus, brouwersknecht, medewerker eiermijn Roermond, medewerker PLEM en hulp electriciën, geboren te Neer op 26 maart 1937, wonende te Neer Napoleonsweg, overleden te Neer op 2 november 1987.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina