Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Vestjens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 8 april 1834, overleden aldaar op 15 januari 1897, zoon van Henricus Vestjens en Gertrudis Berben.


Hij is getrouwd te Neer op 5 april 1869 met
Catharina Hansen, geboren te Neer op 1 februari 1842, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 februari 1919, dochter van Lambertus Hansen en Jeanne Winckelmolen.
(Zij is later getrouwd te Neer op 10 oktober 1898 met Jacobus Claessen, landbouwer, geboren te Neer op 21 juli 1850, wonende te Süchteln (D) en te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 6 mei 1928, zoon van Corneille Claessen en Gertrudis Hermans. (Hij is eerder getrouwd te Süchteln (D) op 12 september 1878 met Elisabeth Vaessen, geboren te Kessel op 27 oktober 1845, wonende te Süchteln (D) en te Neer, overleden aldaar op 13 juli 1898, dochter van Guillaume Vaessen en Johanna Emans.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina