Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Jacobs, gedoopt te Kessel, overleden te Buggenum op 9 november 1782.


Hij is getrouwd te Buggenum op 6 februari 1777 voor de kerk met
Wilhelmina Smeets, werkvrouw, geboren te Buggenum, gedoopt aldaar op 27 september 1752, overleden aldaar op 27 mei 1822, dochter van Joannes Smeets en Gertruidis Clerx.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, dienstmeid, gedoopt te Buggenum op 26 oktober 1779, overleden aldaar op 14 januari 1834.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 16 mei 1804, getrouwd aldaar op 3 mei 1804 voor de kerk met Cornelius Colbers, landbouwer, gedoopt te Buggenum op 28 augustus 1775, overleden aldaar op 7 februari 1855, zoon van Petrus Colberts en Agnes Beeren.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina