Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendricus Dielissen, gedoopt te Neer op 18 mei 1736, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 april 1778, zoon van Arnoldus Delissen en Maria Hansen.


Hij is getrouwd te Neer op 1 september 1768 voor de kerk (1) met
Maria Moren, gedoopt te Neer op 31 juli 1742, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 juli 1777, dochter van Petrus Mooren en Wulmke Jansen.

Hij is getrouwd te Neer op 23 november 1777 voor de kerk (2) met
Gertrudis Schaeps, daglonerse, geboren te Meijel rond 1752, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 9 juli 1824, dochter van Bernardus Schaeps en Helena Goesens.
(Zij is later getrouwd te Neer op 7 januari 1779 voor de kerk met Petrus Franken, geboren te Born, wonende te Neer, overleden voor 1796, zoon van Petrus Francken en Lucia Klifiher.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina