Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martina Gunnen, gedoopt te Neer op 12 november 1714, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 juli 1748, dochter van Guilhelmus Gunden en Joanna Sillekens.


Zij is getrouwd te Neer op 3 mei 1746 voor de kerk met
Leonardus Spee, wonende te Neer, overleden aldaar op 8 augustus 1762.
(Hij is later getrouwd te Neer op 11 september 1749 voor de kerk met Mechtildis van Roije, overleden te Neer op 6 april 1768.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, gedoopt te Neer op 28 juni 1747, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 maart 1757.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina