Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Huismans, dienstknecht, geboren te Neer op 10 juli 1828, overleden te Baarlo op 21 april 1896, zoon van Louis Hausmanns en Windelina Metzemakers.


Hij is getrouwd te Maasbree op 4 mei 1855 met
Maria Dorssers, geboren te Baarlo op 11 november 1832, dochter van Pieter Dorssers en Joanna Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Hubertina, dienstmeid, geboren te Baarlo rond 1872.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 17 januari 1896 met Joachim Coopmans, landbouwer, geboren te Baarlo rond 1872, zoon van Joachim Coopmans en Leonora Beurskens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina