Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Josephina Hubertina Thomassen, landbouwster.


Zij is getrouwd te Swalmen op 27 april 1865 met
Franciscus Simon Joannes Hubertus Geraedts, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, beheerder Coöperatie en landbouwer, geboren te Swalmen op 20 juni 1868, overleden te Neer op 26 februari 1932.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 23 oktober 1896 met Hendrina Hubertina Simons, medebeheerster van de coöperatie en dienstmeid, geboren te Neer op 20 september 1870, wonende te Swalmen, overleden te Neer op 21 februari 1951, dochter van Gerardus Simons en Catharina Naus.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina