Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronille Stemkens, dienstmeid, geboren te Horn op 3 februari 1809, dochter van Wilhelmus Stemkens en Maria Janssen.


Zij is getrouwd te Beegden op 26 april 1840 met
Joannes Puts, dienstknecht, geboren te Beegden op 27 augustus 1812, zoon van Michiel Puts en Cornelia Vergoosen.
(Hij is later getrouwd te Heel en Panheel op 13 april 1858 met Maria Ullers, dienstmeid, geboren te Beegden op 21 juli 1823, dochter van Gerard Ullers en Christina Puts. (Zij is later getrouwd te Beegden op 7 april 1869 met Reinier Wevers, bakker, geboren te Maasbracht op 23 mei 1815, zoon van Thomas Wevers en Anna Margaretha Heijthuijsen. (Hij is eerder getrouwd te Beegden op 14 april 1847 met Margaretha Grachten, dagloonster, geboren te Beegden op 4 augustus 1810, dochter van Leonard Grachten en Marie Engels.)))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina