Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella van de Schoor, geboren te Baexem op 16 juli 1801, wonende aldaar, overleden te Grathem op 16 oktober 1859, dochter van Conrard van de Schoor en Aldegundis van den Cruce.


Zij is getrouwd te Baexem op 16 september 1831 met
Joannes Lemmen, landbouwer, geboren te Kelpen op 27 juli 1805, wonende te Grathem, overleden aldaar op 23 oktober 1888, zoon van Leonardus Lemmen en Joanna Verstappen.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 14 april 1860 met Gertrudis Hendrix, dienstmeid, geboren te Roggel op 11 juli 1827, wonende aldaar, overleden te Hunsel op 6 oktober 1917, dochter van Andreas Hendrix en Maria Elisabeth Vossen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina