Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Metsemakers, dienstmeid, geboren te Neer op 1 augustus 1826, wonende te Neer op Keizerbosch en te Roggel, overleden te Helden op 5 augustus 1859, begraven aldaar op 7 augustus 1859, dochter van Stephanus Metzemackers en Joanna Joosten.


Zij is getrouwd te Helden op 26 februari 1859 met
Friedrich Willem Thiessen, wever en katoenwever, geboren te Bracht (D) op 8 april 1826, wonende te Helden, zoon van Peter Thiessen en Anna Maria Kusters.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 4 november 1851 met Hendrika Kempen, dienstmeid, geboren te Helden op 23 januari 1824, overleden voor 1859, dochter van Willem Kempen en Jacomina van Lier. Hij is later getrouwd te Helden op 18 januari 1860 met Petronella Peeters, geboren te Kessel op 2 februari 1827, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 augustus 1889, dochter van Pieter Peeters en Maria Elisabeth Beurskens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina