Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertrudis Strous, dienstmeid en dienstbode, geboren te Neer op 26 november 1917, overleden aldaar op 14 juli 1995, begraven aldaar, dochter van Peter Strous en Anna Maria Dorothea Geraedts.


Zij is getrouwd te Neer op 12 november 1945 met
Johannes Hendrikus Schreurs, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Neer op 6 februari 1917, overleden aldaar op 10 januari 1991, zoon van Joseph Schreurs en Gertrudis Hubertina Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Peter Mathis, geboren te Neer op 20 oktober 1946, wonende te Neer op Keizerbosch, overleden te Roermond op 11 augustus 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina