Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mechtildis Petronella Metsemakers, landbouwster, geboren te Neer op 20 mei 1855, overleden aldaar op 14 mei 1929, dochter van Henry Metsemakers en Mechtilde Winkelmolen.


Zij is getrouwd te Neer op 21 april 1884 met
Johannes Houben, geboren te Neer op 19 januari 1858, overleden aldaar op 3 oktober 1893, zoon van Engel Lambertus Houben en Cristina Geraets.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrikus Hubertus, landbouwer, geboren te Neer op 7 december 1886, overleden aldaar op 3 juli 1948.
  • 3 : Hendrikus Petrus Jozephus, landbouwer, geboren te Neer op 22 maart 1889, overleden te Roermond op 22 maart 1976, begraven te Neer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina