Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Dings, geboren te Belfeld op 10 maart 1871, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 januari 1933.


Zij is getrouwd te Belfeld op 10 april 1894 met
Wilhelmus Hubertus Naus, pannenfabrikant, geboren te Tegelen op 20 juni 1867, wonende te Belfeld, overleden te Tegelen op 17 mei 1953.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina Hubertina, geboren te Belfeld op 10 juni 1895, wonende te Neer op het Eiland en te Maarheeze, overleden te Geldrop op 24 november 1959, begraven te Sterksel.
    Zij is getrouwd te Neer op 3 februari 1920 met Johannes Bernardus Geraets, landbouwer, geboren te Neer op 20 augustus 1895, wonende te Maarheeze, overleden op 3 augustus 1963, begraven te Sterksel, zoon van Wilhelmus Geraets en Gertrudis Luijten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina