Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lucia Beurskens, geboren in het jaar 1756, dochter van Joannes Beurskens en Johanna Houtackers.


Zij is getrouwd te Neer op 3 juni 1787 voor de kerk met
Joannes Hautackers, dagloner, gedoopt te Neer op 25 januari 1758, wonende te Neer op de Waije en te Roggel, overleden te Haelen op 25 juli 1816, zoon van Jacobus Houtackers en Helena Sillekens.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 3 november 1785 voor de kerk met Joanna van Dael, geboren te Nunhem, overleden te Neer op 25 april 1787, dochter van Mathias van Dael en Catharina Gorissen. Hij is later getrouwd te Neer op 8 oktober 1789 voor de kerk met Christina Metzemakers, dagloonster, gedoopt te Neer op 26 februari 1758, wonende te Neer op de Waije en te Roggel, dochter van Teuis Messemeckers en Petronilla Janssen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, overleden te Neer op 13 maart 1789.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina