Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Lucia Houtakkers, gedoopt te Neer op 5 februari 1795, overleden te Wessem op 8 maart 1874, dochter van Joannes Hautackers en Christina Metzemakers.


Zij is getrouwd te Wessem op 7 februari 1821 met
Henricus Smeets, dagloner en stuurman, geboren te Wessem op 1 januari 1799, zoon van Petrus Smeets en Sibilla Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter Joannes, schippersknecht, geboren te Heythuysen op 28 augustus 1817.
    Hij is getrouwd te Wessem op 2 november 1841 met Anna Catharina Stevens, dienstmeid, geboren te Wessem op 2 januari 1817, dochter van Petrus Stevens en Joanna Catharina Schaeken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina