Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Hubertina Ubben, vroedvrouw, geboren te Maasniel op 12 december 1834, overleden te Horn op 20 mei 1912, dochter van Joannes Hubertus Ubben en Anna Maria Houtmortels.


Zij is getrouwd te Horn op 17 oktober 1860 (1) met
Willem Cnoops, dienstknecht, geboren te Stevensweert op 9 juli 1836, overleden te Horn op 12 mei 1872, zoon van Willem Knoops en Anna Catharina Moors.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Buggenum op 23 juni 1863.

Zij is getrouwd te Horn op 18 november 1873 (2) met
Gerard Gijsen, dienstknecht, geboren te Thorn op 3 juli 1843, overleden te Horn op 5 januari 1916, zoon van Jan Gijsen en Marie Sibille Verheijden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina