Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus van Raetingen, landbouwer, geboren te Horn op 24 november 1834, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 maart 1913, zoon van Lambert van Ratingen en Johanna Segers.


Hij is getrouwd te Herten op 5 april 1861 met
Maria Agnes Verboeket, landbouwster, geboren te Horn op 24 juli 1834, wonende aldaar, dochter van Peter Verboeket en Maria Gertrudis Verboeket.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, dienstmeid en landbouwster, geboren te Horn op 7 maart 1862, overleden te Hoensbroek op 27 november 1941.
    Zij is getrouwd te Herten op 5 mei 1890 met Johannes Hubertus van Herten, landbouwer, geboren te Herten op 23 oktober 1862, zoon van Gerardus van Herten en Petronella van Herten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina