Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean van Lier, lid van het Burgelijk Armbestuur te Neer en landbouwer, geboren te Neer op 6 februari 1814, wonende te Neer Spuitjes, overleden te Neer op 4 september 1884, zoon van Petrus van Lier en Joanna Winkelmolen.


Hij is getrouwd te Neer op 22 januari 1858 (1) met
Catharine Elisabeth Beurskens, geboren te Neer op 10 maart 1814, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 april 1858, dochter van Matthias Beurskens en Joanna Tobben.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 28 april 1845 met Gerardus Geelen, landbouwer, geboren te Neer rond 1813, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 april 1851, zoon van Jacobus Henricus Gielen en Joanna Joosten.)

Hij is getrouwd te Helden op 17 januari 1860 (2) met
Antoinetta van de Mortel, geboren te Helden op 18 mei 1822, wonende te Neer Spuitjes en te Roermond, dochter van Pieter Lodewijk van de Mortel en Joanna Ramakers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina