Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Bernardus Wulms, kantonnier, geboren te Neer op 27 oktober 1831, wonende te Neer in de Steeg, zoon van Mattheu Wulms en Godefrida Catharine Geenen.


Hij is getrouwd te Maasbree op 17 april 1861 met
Christina Daemen, geboren te Blerick op 9 november 1834, dochter van Hendrik Daemen en Joanna Elisabetha Gommans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis, geboren te Blerick rond 1872.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 12 juni 1896 met Martinus Hubertus Driessen, kleermaker, geboren te Blerick rond 1864, zoon van Jan Driessen en Catharina Caniels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina