Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Bergs, akkerknecht en landbouwer, geboren te Neer op 19 maart 1829, overleden aldaar op 18 juni 1899, zoon van Andreas Berghs en Margareta Wagemans.


Hij is getrouwd te Neer op 8 april 1872 met
Lucia Janssen, dienstmeid, geboren te Neer op 13 december 1837, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 juni 1890, dochter van Arnoldus Jansen en Wendelina Caelers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Arnoldus, landbouwer, geboren te Neer op 16 oktober 1873, overleden aldaar op 24 juli 1923.
  • 3 : Andreas, geboren te Neer op 16 december 1877, overleden aldaar op 5 april 1880.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina