Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Barbara Peters, dagloonster en landbouwster, geboren te Heythuysen op 18 oktober 1819, overleden aldaar op 16 mei 1895, dochter van Jan Peter Jacob Peters en Anna Maria Jacobs.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 7 mei 1845 met
Guillaume Metsemackers, schoenmaker en landbouwer, geboren te Heythuysen op 17 maart 1813, overleden aldaar op 7 februari 1881, zoon van Joannes Metzemakers en Elisabeth Hobus.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Pieter Jan, geboren te Heythuysen op 8 april 1847.
  • 5 : Petronella, geboren te Heythuysen op 10 maart 1853.
  • 6 : Anna Maria, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 21 juni 1856.
    Zij is getrouwd te Maastricht op 20 september 1882 met Polijdore van Vijnck, agent van politie, geboren te Westdorpe op 2 januari 1854, overleden te Middelburg op 24 februari 1931, zoon van Joseph van Vijnck en Sophia Dorothea de Brouwer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina