Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Helena Houben, landbouwster, geboren te Heythuysen op 2 februari 1794, overleden aldaar op 19 maart 1833, dochter van Joannes Houben en Maria Winands.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 24 juli 1821 met
Conrard Pouls, akkerman, geboren te Heythuysen op 28 maart 1788, overleden aldaar op 13 april 1872, zoon van Angelus Pouls en Petronilla van den Drinck.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Engelbert, geboren te Heythuysen op 18 april 1824, overleden aldaar op 8 maart 1887.
  • 5 : Pieter Leonard, geboren te Heythuysen op 6 november 1831, overleden aldaar op 29 oktober 1905.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina