Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Guillaume van Laer, leerlooier, zadelaar en gemeenteontvanger Swalmen, geboren te Heythuysen op 2 september 1810, overleden te Swalmen op 27 april 1892, zoon van Conradus van Laer en Anna Catharina Theelen.


Hij is getrouwd te Baexem op 3 april 1837 met
Antoinette Nijsen, geboren te Baexem op 5 februari 1813, overleden te Swalmen op 23 januari 1879, dochter van Pieter Philip Nijsen en Antonia van den Eertwegh.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina