Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Puts, akkervrouw en landbouwster, gedoopt te Roggel op 18 juli 1767, overleden aldaar op 17 september 1830, dochter van Martinus Puts en Michaela Caris.


Zij was gehuwd met
Hendrik Caris, akkerman, geboren rond 1764, overleden te Roggel op 25 januari 1829, zoon van Jan Caris en Antonetta Verborgh.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Elisabeth, gedoopt te Roggel op 9 mei 1796.
  • 3 : Jacop, dagloner, geboren te Roggel rond 1800, overleden aldaar op 24 augustus 1828.
  • 4 : Elijsabeth, geboren te Roggel op 3 november 1801.
  • 5 : Jan Baptist, dagloner, geboren te Roggel rond 1803, overleden aldaar op 19 juli 1837.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina