Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Engels.


Hij was gehuwd met
Johanna Daemen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonard, schoenmaker, geboren te Helden op 3 februari 1780, overleden te Neer op 14 oktober 1811.
    Hij is getrouwd te Kessel op 1 mei 1805 met Helena Peeters, geboren te Kessel op 13 juni 1772, overleden te Neer op 22 september 1811, dochter van Corneil Pieters en Theodora Janssen.
  • 2 : Maria, landbouwster, geboren te Helden rond 1788.
    Zij is getrouwd te Helden op 9 augustus 1814 met Jan Reinders, landbouwer, geboren te Helden rond 1782, zoon van Guillaume Reijnders en Guillaumine Driessen.
  • 3 : Henriette, landbouwster, geboren te Helden rond 1791.
    Zij is getrouwd te Helden op 5 januari 1813 met Jean Smets, landbouwer, geboren te Maasbree rond 1786, zoon van Jean Smets en Jeanne Bouten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina