Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joseph Hansen, strodekker en landbouwer, geboren te Neer op 29 augustus 1827, overleden aldaar op 22 oktober 1893, zoon van Lambertus Hansen en Agnes Beurskens.


Hij is getrouwd te Helden op 26 januari 1874 met
Petronella Boeken, dienstmeid en landbouwster, geboren te Helden op 30 augustus 1824, overleden te Neer op 3 november 1904, dochter van Gerardus Bocken en Gertrudis Gommans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina