Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Winkelmolen, modiste, geboren te Roggel op 26 augustus 1881, wonende te Venlo en te 's-Hertogenbosch, overleden aldaar op 15 januari 1951, dochter van Anthonius Winkelmolen en Mathilda Hubertina Versteegen.


Zij is getrouwd te Beesel op 13 februari 1914 met
Joannes Petrus Antonius Breukel, handelsreiziger en magazijnchef, geboren te Gouda op 21 oktober 1884, overleden te 's-Hertogenbosch op 9 januari 1954, zoon van Johannes Stephanus Matthijs Cornelis Breukel en Catharina Hendrica van Geffen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina