Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Hubertus Winkelmolen, landbouwer, geboren te Roggel op 1 september 1879, wonende te Dülken (D), te Beesel en te Heijen, overleden te Nijmegen op 13 november 1945, begraven te Heijen, zoon van Anthonius Winkelmolen en Mathilda Hubertina Versteegen.


Hij is getrouwd te Beesel op 12 april 1907 met
Johanna Petronella Verhaag, geboren te Grubbenvorst op 13 maart 1876, wonende te Heijen, overleden te Nijmegen (Z) op 9 november 1948, begraven te Heijen op 13 november 1948, dochter van Peter Mathijs Verhaagh en Agatha Kessels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina