Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Gertrudis van de Bool, dienstbode, geboren te Neer op 27 augustus 1920, wonende te Boxtel, overleden aldaar op 2 april 2018, dochter van Engelbert van de Bool en Anna Catharina Claessen.


Zij is getrouwd te Neer op 22 augustus 1944 met
Piet Geenen, slager, landbouwer en chauffeur, geboren te Neer op 2 september 1915, wonende te Stein en te Geleen, overleden te Boxtel op 12 december 1990, begraven aldaar op 15 december 1990, zoon van Gerardus Johannes Geenen en Hubertina van den Berg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina