Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andreas Beckers, landbouwer, gedoopt te Neer op 16 september 1776, overleden te Weert op 23 april 1848, zoon van Petrus Beckers en Catharina Hobus.


Hij is getrouwd te Weert op 12 oktober 1799 (1) met
Catharina Hoomans, geboren te Weert op 1 februari 1760, overleden aldaar op 2 juli 1828, dochter van Martina Hoomans en Marie Vonken.
(Zij was weduwe van Henrij van Nieuwenhoven.)

Hij is getrouwd te Nederweert op 16 augustus 1830 (2) met
Catharina van Tulden, landbouwster, geboren te Nederweert op 9 februari 1789, dochter van Arnoldus van Tulden en Wilhelmina Didden.
(Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 10 juni 1820 met Jacobus Niens, landbouwer, geboren te Weert op 30 augustus 1774, overleden te Nederweert op 15 oktober 1829, zoon van Leonardus Niens en Johanna Gielissen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina