Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Jacobus Peulen, kuiper en landbouwer, geboren te Neer op 8 november 1889, wonende te Nederweert, overleden aldaar op 15 april 1971, zoon van Johannes Peulen en Anna Elisabeth Hendrikx.


Hij is getrouwd te Neer op 17 mei 1926, getrouwd aldaar voor de kerk met
Petronella Emonts, dienstmeid, geboren te Neer op 23 maart 1897, wonende te Neer in de Steeg en te Nederweert, overleden te Weert (Z) op 10 april 1968, begraven te Nederweert op 13 april 1968, dochter van Johannes Emonts en Clara Ronken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Jacobus Lambertus, kuiper, geboren te Nederweert op 11 februari 1927, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 september 1978, begraven aldaar op 20 september 1978.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina