Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antoon Hubertus Timmermans, landbouwer, geboren te Roggel op 25 januari 1862, wonende aldaar, overleden te Meijel op 6 december 1946, zoon van Jan Timmermans en Hendrina Caris.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 april 1906 met
Hendrina Frenken, geboren te Roggel op 9 februari 1866, wonende aldaar, overleden te Meijel op 17 december 1950, dochter van Pieter Frenken en Lucia Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrina Lucia, geboren te Meijel rond 1908.
    Zij is getrouwd te Meijel op 15 mei 1933 met Hendrikus Johannes Verstappen, landbouwer, geboren te Meijel op 2 augustus 1902, zoon van Lambertus Verstappen en Dorothea Engels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina