Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Levels, dagloner, gedoopt te Neer op 16 december 1777, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 26 april 1804, zoon van Mattias Levels en Joanna van Orscot.


Hij is getrouwd te Buggenum op 12 april 1804 voor de kerk met
Maria Anna Sillen, verkoopster, gedoopt te Buggenum op 4 april 1777, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 mei 1834, dochter van Renerus Sillen en Aemilia Verheggen.
(Zij is later getrouwd te Buggenum op 18 januari 1809 met Joannes Voegels, dienstknecht, gedoopt te Heythuysen op 26 mei 1773, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 15 augustus 1830, zoon van Gerardus Vogels en Theresia Verheggen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina