Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabetha van Roij, landbouwster, gedoopt te Neer op 22 maart 1790, wonende aldaar, overleden te Haelen op 15 september 1824, dochter van Henricus van Roij en Maria Vossen.


Zij is getrouwd te Neer op 9 april 1823 met
Mathijs Nijskens, akkerman en pachter Klein Melenborg Haelen, gedoopt te Heel op 25 mei 1796, wonende te Haelen, overleden aldaar op 25 februari 1864, zoon van Henricus Nijskens en Gertrudis Faems.
(Hij is later getrouwd te Kessel op 14 april 1825 met Gertruidis Cuijpers, landbouwster, gedoopt te Kessel op 28 november 1801, wonende te Haelen, overleden aldaar op 15 mei 1866, dochter van Henricus Cuijpers en Judith Beurskens.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina