Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Martina Verkoelen, dienstmeid, geboren te Roggel op 15 mei 1845, wonende aldaar en te Neer Brumhold, overleden te Neer op 5 april 1898, dochter van Leonard Verkoelen en Petronelle Buijsers.


Zij is getrouwd te Roggel op 9 februari 1878 met
Johannes Metsemakers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 8 februari 1846, wonende te Meijel, overleden te Neer op 29 januari 1910, zoon van Theodore Metsemakers en Guillielmine Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus, voermansknecht en landbouwer, geboren te Neer op 6 november 1878, wonende te Neer op Brumhold, ongehuwd overleden te Neer op 29 april 1929.
  • 3 : Petronella, geboren te Neer op 8 september 1884, overleden aldaar op 6 februari 1965.
  • 4 : Wilhelmina Theodora, geboren te Neer op 5 december 1887, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 september 1889.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina