Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronelle Buijsers, landbouwster, geboren te Neer op 29 juni 1815, wonende te Roggel, overleden aldaar op 13 juni 1886, natuurlijke dochter van Petronilla Buijsers.


Zij is getrouwd te Roggel op 4 december 1839 met
Leonard Verkoelen, landbouwer, geboren te Roggel op 1 december 1809, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 oktober 1855, zoon van Jacobus Verkoulen en Margareta Corsten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margueritha, geboren te Roggel op 1 september 1840, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 augustus 1875.
  • 6 : Maria Sibilla, geboren te Roggel op 15 maart 1855, overleden aldaar op 24 december 1855.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina