Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pierre Tobben, timmerman, geboren te Neer op 19 juni 1806, overleden te Buggenum op 16 april 1869, zoon van Joannes Tobben en Anna Thelen.


Hij is getrouwd te Neer op 29 mei 1837 (1) met
Anne Catharinne Adams, naaister, geboren te Horn op 18 april 1810, overleden te Neer op 2 april 1839, dochter van Jean Adams en Catharina Verstraelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 11 februari 1839.

Hij was gehuwd (2) met
Maria Agnes Wijnen, geboren te Buggenum, gedoopt aldaar op 24 december 1796, overleden aldaar op 15 april 1875, dochter van Petrus Wijnen en Catharina Pijls.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina