Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Verheggen, gedoopt te Neer op 26 oktober 1769, wonende te Neer Dries, overleden te Neer op 5 april 1805, dochter van Petrus Verheggen en Catharina Fransen.


Zij is getrouwd te Neer op 17 november 1803, getrouwd aldaar op 17 november 1803 voor de kerk met
Wilhelmus Metsemaeckers, dagloner en landbouwer, gedoopt te Neer op 26 januari 1756, wonende te Neer Dries en te Neer in het Venne, overleden te Neer op 22 november 1818, zoon van Teuis Messemeckers en Petronilla Janssen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 20 augustus 1806, getrouwd aldaar op 23 augustus 1806 voor de kerk met Margareta Clerx, dagloonster, geboren te Heythuysen op 31 oktober 1778, wonende te Neer in het Venne en te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 31 augustus 1865, dochter van Fredericus Clerckx en Gertruidis Pelsers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : N.N., overleden te Neer op 5 maart 1805.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina