Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henry Metsemakers, landbouwer, geboren te Neer op 1 maart 1819, overleden aldaar op 5 juni 1880, zoon van Michael Metzemaeckers en Mechtildis Verschaeren.


Hij is getrouwd te Neer op 9 mei 1848 met
Mechtilde Winkelmolen, geboren te Neer op 21 juli 1815, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 25 juli 1882, dochter van Jacobus Winkelmolen en Joanna Boonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Michiel, geboren te Neer op 31 mei 1849, ongehuwd overleden aldaar op 15 november 1891.
  • 2 : Joanna, geboren te Neer op 2 november 1851, wonende te Neer op Brumhold, ongehuwd overleden te Neer op 29 mei 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina