Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lucia Metsemakers, dienstmeid, geboren te Neer op 17 februari 1831, wonende aldaar en te Baarlo, overleden te Blerick op 11 januari 1878, dochter van Guillaume Metsemaekers en Johanne Stemkens.


Zij is getrouwd te Maasbree op 26 oktober 1866 met
Jan Lenders, akkerbouwer, geboren te Blerick op 2 november 1825, wonende aldaar, zoon van Andries Lenders en Catharina Linssen.
(Hij was weduwnaar van Maria Gertrudis Engelen, overleden voor 1866.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina